ЗА НАС :
хотели в България,хотел в България,вили и хотели,вили в България,къщи в БЪлгария

Vilihoteli.com се поддържа и развива от New Line Plus Ltd.. Компанията съществува от края на 2007 г., като основната и дейност е свързана с развиване на пазарните връзки. Сега, през новото хилядолетие все по-вече информационните технологии моделират пътя на бизнес партньорството. Все по-важен става начинът на представяне на компаниите в Интернет, начинът на комуникация с клиентите и точността на рекламните послания.

Настоящият каталог дава възможност за представяне на един обект или компания по географски места, в които е разположен или работи от една страна, а от друга отговорното лице на обекта или компанията може интерактивно да сменя своята информация (текстова и графична) чрез редактиране с content management system на своята страница.

Надяваме се посетителите на Vilihoteli.com да намерят бързо търсените услуги и туристически продукти, актуални адреси, телефони и информация.

Моля, пишете ни на: nlplus210170@abv.bg

Телефон: +359 878 913 245 begin_of_the_skype_highlighting              +359 878 913 245      end_of_the_skype_highlighting begin_of_the_skype_highlighting              +359 878 913 245      end_of_the_skype_highlighting

 

ТИП НАСТАНЯВАНЕ